MarkMods Forums

  • 22 September 2019
     
    Advanced search  
  • Welcome, Guest
Please login or register.         Login with username, password and session length
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: New MarkMods website!  (Read 2820 times)

Mark

  • Administrator
  • Active Forum Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1.051
    • View Profile
    • MarkMods
New MarkMods website!
« on: 13 August 2012 »

Dear community!
 
Today we have launched our brand new website!
Both the frontend and backend have been improved a lot!
Just have a look and click around and let us know what you think.
Our control panel has been redesigned as well, have a look!
http://www.markmods.com/controlpaneldemo/
 
Mark
 
Ps: If you find any bugs or things which are strange to you, let us know!

martino641

  • Forum Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: New MarkMods website!
« Reply #1 on: 13 August 2012 »

It didn't work for me at google chrome and firefox. The control panel was stuck on 'loading' and didn't showed me the button to restart and stop the server. I cleared my cookies and browser history. After this it worked!
Logged

Audio

  • Global Moderator
  • Active Forum Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: New MarkMods website!
« Reply #2 on: 13 August 2012 »

try to do a hard refresh and see if that solves your problem.  I see everything fine on chrome and firefox and Aurora.  Need to do a refresh though first
Logged
Pages: [1]   Go Up