MarkMods Forums

  • 23 August 2017
     
    Advanced search  
  • Welcome, Guest
Please login or register.         Login with username, password and session length

Author Topic: [SOLVED]Server is not shown in Arma3 Browser  (Read 7407 times)

predatoranarchy@hotmail.it

  • Forum Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 24
    • View Profile

Hi there,

Our server (ARMA 3 Alpha 0.52 (40 slots) server #777 78.46.67.157:7302) is no longer shown in the browser (arma3 ingame browser). On the control panel i can see it online, i have tried to stop/start a couple of times with no result. However i am able to connect by using remote IP address!

Thanks in advance!
« Last Edit: 07 April 2013 by MarkieBoy »
Logged

Mark

  • Administrator
  • Active Forum Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1.051
    • View Profile
    • MarkMods
Re: Server is not shown in Arma3 Browser
« Reply #1 on: 02 April 2013 »

Hi,

That is weird.
As our control panel is able to query the game server and you are able to actually join it, everything should be 100% fine.
Are you sure you haven't enabled any filters which filter out your game server in the in-game serverlist?
Could you ask one of your mates if they are able to find it?

Mark

predatoranarchy@hotmail.it

  • Forum Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Server is not shown in Arma3 Browser
« Reply #2 on: 02 April 2013 »

Thanks for your prompt reply, however there are no filters set, actually i am not the only one who can't see the server. As you already said this is weird, i am pretty sure the problem is not from your side because i can join the server by typing IP:Port. There should be some issue on the BI Master Server (in-game server list).
« Last Edit: 02 April 2013 by predatoranarchy@hotmail.it »
Logged

Mark

  • Administrator
  • Active Forum Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1.051
    • View Profile
    • MarkMods
Re: Server is not shown in Arma3 Browser
« Reply #3 on: 02 April 2013 »

Yes, this looks like a BI Master Server issue indeed.
We've had a similar issue with an other ARMA 3 Alpha game server in the past, we've never heard back from it, which usually means the issue had been resolved.
Since when did the server stop showing up in the Master Server list?
We could wait a while, to see if it fixes itself on BI's end.
Or we could try to change the port number. If that doesn't do the trick, change the IP as well. (though not sure if that is desirable, as others might have added the current ip:port to their favs-list?)

Mark

  • Administrator
  • Active Forum Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1.051
    • View Profile
    • MarkMods
Re: Server is not shown in Arma3 Browser
« Reply #4 on: 02 April 2013 »

We've received multiple reports about servers not showing up in ARMA 3, the past hour.
As it is an Alpha version and we don't see any reason why the servers should not show up, let's assume it's the Master Server list and it will be fixed automatically.
Keep your eyes open for others posting such messages on either the BI forums, Twitter or other media.

predatoranarchy@hotmail.it

  • Forum Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Server is not shown in Arma3 Browser
« Reply #5 on: 02 April 2013 »

Please have look at this post. Basically there is an issue with gamespy...
However even with this suggestion: 
Code: [Select]
reportingIP="arma3oapc.master.gamespy.com"; the server is not shown!
Logged

predatoranarchy@hotmail.it

  • Forum Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Server is not shown in Arma3 Browser
« Reply #6 on: 02 April 2013 »

Just to let you know that our server is now shown!  :D
Logged